Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle
Hjem » PHIKA-Bloggen

PHIKA-Bloggen

04.02.2017

Hvordan få neglelakken til å vare lengst?

Har man kunstmateriale på neglene være seg Shellac, acryl, gele eller lignende så sitter lakken godt okke som. På tærne er det eller alri noe problem. Har man derimot naturnegl og har lyst til å lakke så sjelden man kan hva gjør man da?

De er det viktig å legge manikyren riktig. ZOYA har et color lock system som er lett å følge og som gjør at lakken sitter i opptil 10 dager. Husk at det varierer fra menneske til menneske hvor lenge lakken sitter og ikke minst om man bruker hansker når man vasker eller lignende. Bruker man disse produktene og følger steg 1-5 er man i allefall så godt forbredt man kan. Det vil i allefall maksimere holdbarhet på lakken.

Husk å alltid starte med en ren negl. Dersom du har rester av lakk eller overskytende oljer på neglene kan dette gjøre at neglelakken sitter dårligere og er mer utsatt for slitasje.

Steg 1: Zoya Remove+ neglelakk fjerner

Å fjerne lakk er kun en av tre ting Remove+ gjør.  Den rengjør og preparerer neglen samtidig som den fukter, pleier og forsterker neglplaten slik at lakken sitter lenge. Den etterlater ingen spor av gammel neglelakk, ingen flekker eller striper og neglen er klar for basecoat.

Steg 2: Zoya Basecoat. Her har vi to alternativer:

Anchor Basecoat

Fest fargen godt til neglen med Zoya Anchor Basecoat. Lakken sitter bedre ved å lage en sterk forbindelse mellom neglplaten og lakken. (kan sammenlignes med lim eller dobbeltsidig tape). Dette motvirker avflassing og avskalling. Som en tilleggsbonus styrker komplekse proteinkjeder neglen din.

Eller

Zoya Get Even Ridge Filling Basecoat

Det er ingen hindring for å få jevn neglelakk at neglen er ujevn på overflaten. Zoya Get Even Ridge Filling Basecoat virker utglattende på naturneglen. Den fyller ujevnhetene med en en fiber-lignende formel som fester seg til neglplaten og skaper en glatt overflate for å sikre at neglelakken sitter lenger uten slitasje og samtidig får en jevn og fin overflate.

Steg 3: Zoya Professional Lakk –  2 lag

Step 4: Zoya Armor Topcoat & UV Blocker

Neglen er klar til å påføres Zoya Armor Topcoat og UV Blokker. Legg til en beskyttende, ultra-glanset, fleksibel, jevn overflate som hindrer eksponering for UV-stråler. Coaten forhindrer også at lakken blir gul under eksponering av sol. Den supre, ultra-sterke og fleksible topcoaten gir en blank overflate og forhindrer neglens farge mot slitasje.

Step 5: Zoya HurryUp Nail Polish Speed Dry Drops

Utålmodighet er en dyd. Mani- og pedikyren er staks klar med Zoya Hurry Up Speed Drops. Disse fenomenale boble-forebygge dråpene tørker lakken rask og forbedrer fargen. Fargen holder seg frisk og blank i inntil to uker.

Vi har fine sett med hele colorlock systemet i små reiseflasker eller så kan man kjøpe hvert av produktene løst i vanlige 15 ml flasker. Setene er en fin start så kan man teste hvor godt det fungerer på hver enkelt.

Lykke til! Klem Tine

 

 Les mer...
02.02.2017

Historien om Pura Vida Bracelets

Det startet som en ferietur og endte som et forretningseventyr faktisk og vi har vært så heldige å få lov å jobbe med Pua Vida som norsk importør i flere år. Det har vært endel skriverier om merket. Så du kanksje artikkelen på Nettavisen? Uansett om du så den eller ikke så skal du få historien her en gang til.

En fem ukers tur til Costa Rica ble omgjort til et foretningseventyr for Griffin Thall og Paul Goodman. De to venner verdsatte den enkle ”Pura Vida” livsstilen og møtet med Jorge og Joaquin som flettet fargerike armbånd på gaten var starten på noe stort.

De fargerike, vanntette, armbåndene var håndlaget på en enkel måte som syntes å fange essensen av hele reisen. Jorge og Joaquin bodde på et lite rom og delte tre senger med hele familien. Paul og Griffin ville hjelpe og ba om å få kjøpe 400 armbånd de kunne ta med tilbake til USA.

Paul og Griffin bestemte la armbåndene i en bolle på en lokal butikk hjemme i California. Det tok ikke lang tid før alle var utsolgt og kundene ville ha flere. De innså at disse enkle armbåndene var mer enn bare et hverdagslig vennskaparmbånd.

Uttrykket "Pura Vida" betyr "rent liv" på spansk.  Med en Pura Vida livsstil man nyter livet i rolig tempo, feirer hell og tar ingenting for gitt. Det handler om å være fri og leve livet til det fulle uten anger. Pura Vida er en holdning, er en livsstil som representerer de enkle tingene i livet.

Hvert armbånd har en unik og annerledes fargekombinasjon. Arbeidet med å lage hvert armbånd viser engasjement og respekt for den vakre verden vi alle lever i. Pura Vida har kombinasjon du liker om det er i levende farger eller jordfarger.

I dag lever Jorge og Joaquin komfortabelt i et hus og har 65 av sine venner arbeidene for seg.  De selger over 20.000 armbånd i uken. Pura Vida selges i godt over 2.500 butikker, bokhandlere og store kjedebutikker i hele verden. 

Pura Vida bidrar til mer enn å gi arbeid til over 70 mennesker i Costa Rica. De donerer til veldedige organisasjoner over hele verden. I 2013 donerte de mer enn 1 million norske kroner til over 190 veldedige organisasjoner. Donasjonene øker. Pura Vida er i tillegg ”1% for planeten” medlem. Og støtter så mange saker og organisasjoner de kan fra beskyttelse av livet i havet til kreftforskning,

Ved kjøp av armbåndene blir du en del av denne fantastiske bevegelsen - og som fohandler av Phika kan du bestille inn til butikk og bidra du også. Join the movement.

Pura Vida! Klem TineLes mer...
01.02.2017

Historien om ZOYA

 

   Zoya og Micheael Reyzis

 

Det er en ære å få jobbe med fantastiske familien Reyzis og det har jeg og Phika gjort siden 2010. Det er veldig mange som kjenner til flaskene og den gode kvaliteten på lakkene, men få kjenner historien bak. Les mer...